dimarts, 17 de novembre del 2009

2a. edició de l'Escola de Pagesia i Activitat Pastoral

La 2a. edició de l'Escola de pagesia i activitat pastoral ja és al carrer!
Estem buscant persones que vulguin aprendre l’ofici de pagès/-a i pastor/-a i que tinguin la intenció de treballar en una explotació o bé vulguin iniciar la seva pròpia activitat.
Després de la primera edició 2009 ja podem dir que el relleu existeix! El Projecte Grípia té l'objectiu de garantir el relleu generacional de les explotacions de muntanya i de l'àmbit rural català. La nostra manera és fomentar l'entrada d'una nova pagesia protagonitzada per persones joves que, sense tenir una tradició familiar directament vinculada al sector primari, tenen la ferma convicció de dedicar-s'hi. Aquest any ens ajuden a aquesta tasca l'entitat CST - Centre de Sostenibiltat Territorial amb base a Olot i l'Ajuntament del Montseny, amb el suport de l'Associació Aladula. Territori de Pastors.
Si vols ser-ho només hauràs d’omplir la sol•licitud i fer-nos-la arribar per correu electrònic o bé a la següent adreça: Associació rurbans. Ctra. C13 km. 131 . 25594 Rialp. És important que ens adjunteu una fotografia recent.
TERMINISEl termini per entregar la sol•licitud estarà obert fins al 4 de desembre de 2009.
Un cop rebudes les sol·licituds es farà una pre-selecció. Les persones sel·leccionades hauran de realitzar una entrevista a la seu central de l'escola per poder avaluar les persones candidates.
Recordar-vos que aquest any l'escola comptarà amb un total de 30 places.
Les entrevistes es portaran a terme durant la setmana del 14 al 18 de desembre de 2009.
I quan comencem?!: L’escola començarà el 8 de febrer de 2010.
+ Informació de les bases per participar a l’escola a : http://www.montanyanes.net/gripia/Bases_Escola2010.pdf + Per descarregar-se la sol•licitud: http://www.montanyanes.net/gripia/sol_escola2010

Més informació a: www.projectegripia.cat Telf. 973 620 977 671 649 362

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada